29 shtator 2007

Vënde të reja pune.

(ANSA) - ROMA, 29 SET - La Romania cerca lavoratori a Roma per un impiego permanente nel settore edile a Bucarest. Si evince da un annuncio pubblicato ieri su 'Porta Portese', il giornale di annunci economici e di lavoro piu' diffuso della capitale: 'Romania: societa' romena cerca ferraioli-carpentieri esperti per lavoro permanente a Bucarest. Stipendio: 800 euro mensili. Garantito alloggio e trasporto al posto di lavoro'.

Rumania kërkon punëtorë në Romë!
Sipas lajmit të ANSA-s, në një lajmërim tek 'Porta Portese', gazeta më e njohur e Romës përsa i përket lajmërimeve për shitblerje dhe oferta të ndryshme pune, gjëndej ky lajmërim: Në Rumani, shoqëri/firmë rumune kërkon axhustatorë-karpentjerë ekspertë për punë të vazhdueshme në Bukuresht.Rroga 800 Euro/muaj. Garantohet vëndi i fjetjes dhe transporti për në vëndin e punës.

Përse vijnë kërkesa vetëm nga Iraku në Shqipëri??? :(
Megjithëse edhe po të kërkonin në Shqipëri,... ne nuk e ulim hundën që të shkojmë e të punojmë tek ata malokët.

Nuk ka komente:

Posto një koment

Faleminderit per komentet