12 gusht 2007

Gazetaret

Ndërkohë që duket sikur sasia e informacionit 'mbyt' dhe s'ju lë rradhë as lajmeve më të rëndësishme që të ngelen më tepër se dy orë në plan të parë, vihet re reduktimi i punës së gazetarëve në përkthyes ose në 'specializimin' e tyre në copia/incolla.
Ndoshta është niveli i ulët profesional i tyre, ndoshta janë kompensimet qesharake që ju ofrohen atyre, ndoshta janë dhe pamundësitë për të zhvilluar aktivitetin e tyre lirshëm dhe ashtu siç do të dëshironin ata që të bënin.

Ja një disaventurë e mundëshme që mund ti ndodhë një gazetareje

Gjëra që ndodhin :)

2 komente:

  1. Bukur na e ke qendis ed.... Ta paçim borxh, cfare pune ben ti :D

    PërgjigjuFshije
  2. Dhe më e lezetshmja është, se kur po e 'përpunoja', në vënd që të më vinin ndërmënd gocat gazetare të peshkut...... më vije ti :P, thashë edhe L, do ta stampojë dhe do ta fiksojë në mur :) këtë dizaventurë të kolleges së tij.

    PërgjigjuFshije

Faleminderit per komentet