12 gusht 2007

Hackerat në ONU


Tre hacker hyjnë në sitin e Onu-t: "Jo luftës së USA dhe Izraelit"

Piratët e rrjetit ja kanë arritur qëllimit :"Kjo është një cyber-protestë kundër Israelit dhe Usa, mos vrisni fëmijë dhe persona të tjerë. Paqe për gjithmonë, Jo luftës!". Ky është mesazhi që kanë lënë hacker-at , që në sit kanë lënë dhe një përgjigje (fallsa) të Sekretarit Gjeneral Ban Ki-Moon, në të cilën, ai tregonte qëndrimin e tij kundër politikës së USA dhe Izraelit.


Kerem 125, Mosted e Gsy,kështu firmosnin aktin e tyre hacker-at sipas agjensise së lajmeve.
12/08/2007 16:04

Nuk ka komente:

Posto një koment

Faleminderit per komentet