07 gusht 2007

6 gushti

6 gusht.... ora 8.05..........B-29 Enola Gay......14000 të vdekur në Hiroshima e Nagasaki

1 koment:

 1. Ed, muhabet i komplikuar shume ky; i urrej gjera te tilla per te cilat nuk mund te thuash me 100% siguri ne qene te drejta (pra te domosdoshme) apo jo.... ketu futet edhe A-bomb, fatkeqesisht....

  Pa bee paralele fare, por e ngjashme si ndjenjem eshte edhe puna rraskapitese dhe cnjerezore e sklleverve qe ndertuan piramidat (nje cike me shume drejtesi atehere do na kish lene sot pa mrekulline e botes).

  Nejse. Por muziken e kenges e ka te bukur; s'eshte zhanri im i preferuar, por kete e pelqej.

  Ciao!

  http://www.youtube.com/watch?v=01SBf0tsLyI

  PërgjigjuFshije

Faleminderit per komentet