16 qershor 2007

Dëftesa e Albanës

Kjo është faqja e fundit e dëftesës... për faqet e tjera s'pata 'lejen' e autorit për t'a botuar, sepse kishte në semestrin e parë nja dy 'distinto' :), përfshi këtu dhe atë të gjeometrisë :), që i dukej sikur 'ulte' figurën e dikujt :), sepse sipas saj, ajo: ¨i ka ga bab's vet¨:)))) (sipas përkufizimit që i ka bërë asaj një hallë 'kosovare'

6 komente:

 1. mua autorja me duket jo vetem nxesja me e mire por qe e do dhe toleron autorin e ketij blogu

  PërgjigjuFshije
 2. ç'e keni ju prindrit kte zakon te keq te tregoni deftesat? shyqyr qe kam mbaruar shkollen pa u fute interneti thuaj... :D

  Seriozisht, i lumte goces! Ti ke me ç'krenohesh!

  PërgjigjuFshije
 3. Urime goces! Duket qe "i ka ga bab's vet":))

  PërgjigjuFshije
 4. Akull-naja,

  me duket se kjo eshte attitude e baballareve. Edhe ne kohen time s'kishte internet por e gjithe Tirana e dinte se si kisha dale ne provime. :)

  Suksese te metejshme vajzes, edrus!

  PërgjigjuFshije
 5. i ka ga babs vet24 qershor, 2007 22:24

  ca shkruan ne italisht se kuptoj dot.

  PërgjigjuFshije

Faleminderit per komentet