11 maj 2007

Vrima e celesit

Po flisja me nje shok ne msn dhe me pyeste se c'po beja
-Po shikoj 'vrimen e celesit i thashe.
-Edhe une,me tha, por s'duket gje fare :), dhe me dergoi kete foto.


Η κλειδαρότρυπα ,te jete e njejta gje?? :)

6 komente:

Faleminderit per komentet