28 maj 2007

dvd porno me siglen e Kosher

Ne kopertinen e Dvd me titull "assraelis",autori Oren Cohen ka vendosur dhe simbolin e certifikimit Kosher,qe certifikon se nje produkt mund te hahet nga ebrenjte.Donte te thoshte se ky film porno mund te shikohet nga komuniteti ebraik?

2 komente:

Faleminderit per komentet