30 mars 2007

Lenin

8 komente:

 1. shume ide e zgjuar kjo, ku eshte?

  PërgjigjuFshije
 2. Rrugaç dhe liberal!
  I shthurur dhe bakabond!
  Sapo të kthehem nga Atdheu, do ta marr ta vendos në "Vrimën e Çelësit", të mësojnë dhe grekët se, çfarë miku kam unë, dhe sa i pjell ajo mëndje matematikane!

  PërgjigjuFshije
 3. e lezecme ...ku s'te vete ajo mendje me aman

  Ela

  PërgjigjuFshije
 4. Foto e bukur!Monumentin e Leninit ku e gjete?

  PërgjigjuFshije
 5. I lezetshem ky blogu yt !

  PërgjigjuFshije

Faleminderit per komentet