31 mars 2007

Humor studentesh

Ne provimin e fizikes profesori pyet studentin:

"Hyp ne tren dhe ne kabinen tende ben shume vape,c'ben ti?"
"ha dritaren",u pergjigj studenti.

"Te lumte! Me llogarit ndryshimin e Entropise"
"???? Me duhet ndonje e dhene me teper"

"Jo........ e di?.....Jo......mire dil"

E njejta gje dhe me te dytin, te tretin, te katertin e me rradhe deri sa i erdhi radha te fundit:


"Hyp ne tren dhe ne kabinen tende ben shume vape,c'ben ti?"
"(me ton te sigurte) Heq xhaketen"

"po,por nese ben shume vape c'do besh?"
"do liroj kravaten"

"po,por nese ben akoma shume vape??"
"ckopsis kemishen"

"(duke u nxehur gjithnje e me teper) po sikur te bente akoma me shume vape??!
"Ngjo o presor,t'beje vape sa t'doje, se une sa t'jem gjalle s'e hap at'dreq dritarje"

Nuk ka komente:

Posto një koment

Faleminderit per komentet