01 prill 2007

Me peshkun

Nga nje lule per te tre dhe t'ju kisha ketu , se vetem sikur s,me shijon :)
Posted by Picasa

1 koment:

  1. Edrus, i beke zbore al00lit. Edhe pse jam kunder alkolin, po te bej nje kerese. Mund ta shtoj bligun tend tek lista e miqve te blogu im?

    PërgjigjuFshije

Faleminderit per komentet