14 shkurt 2007

S.Valentini


Urime gjithe te dashuruarve ,per nje Shen Valentin qe t'ju gjeje me te dashuruar se kurre

7 komente:

 1. urime per te gjithe ata qe nuk jane te dashuruar qe t'a ndeshin duke filluar qe sot sa me shpejt.

  PërgjigjuFshije
 2. Po ti ke rene nga krevati per ti uruar "te dashures" kete shentin..SI E KA EMRIN???
  PS Akoma si ke gjetur ata me sy te kuq?!

  PërgjigjuFshije
 3. Gezuar Shen Valentinin te gjitheve...kalofshi sa me bukur:))

  PërgjigjuFshije
 4. Faleminderit Edrus, te njejtin urim edhe per ty.
  Tetena, fjala jote ne vesh te perendise :)

  PërgjigjuFshije
 5. Gezuar shume Edrus..ndonese me vonese nga ana ime:)

  PërgjigjuFshije
 6. gezuar Edrus dhe falamderit per urimet..

  PërgjigjuFshije

Faleminderit per komentet