06 janar 2007

jo vetem per te qeshur

e cusditemhe,ndresa vadzhoni te lenxoni,ehde pse skihoni qe fliajet jane skrhujatur gabim,turri vadhzon qe te gieje kutpimin e asaj qe dehsa te tehm:QE EDHE PSE vetem germa e pare dhe e fundit e fjales gjenden ne vendin e duhur :)

Konfuci thote:
1)lumturia gjendet tek gjerat e vogla:nje vile e vogel,nje yacht i vogel....
2)nese kerkon nje dore qe te te ndihmoje,do ta gjesh ne fund te krahut tend
3)e rendesishme s'eshte qe te fitosh,por te dalesh pa barazuar dhe humbur
4)te kesh koshiencen e paster,do te thote te kesh kujtese te dobet
5)kush qesh i fundit....mendon me avash
6)ai qe qesh kur dicka s'shkon mire,qesh se e ka gjetur kujt do t'ja hedhe fajin
7)njeriu qe fle me enderra sexi,zgjohet me zgjidhjen ne dore

Nuk ka komente:

Posto një koment

Faleminderit per komentet