31 dhjetor 2006

Sa "mundesi" kemi qe te dalim pa lagur??


"keshilla" per te gjithe ata qe s'ju rrine duart rehat,por "ngacmojne" dhe fusin hundet dhe atehere kur s'marrin vesh ;)

3 komente:

Faleminderit per komentet