26 dhjetor 2006

PREMTIMET
JU KAM PREMTUAR DHE PO SHKRIHEM PER JU......


Por ju jeni te padurueshem......prisni pak,sepse UNE THEM....UNE THEM....UNE THEM....UNE THEM....UNE THEM...................jo pentium4,jo pentium 3.....por mos u tregoni dhe ju shtatanike..........prisni te shikoni se c'kam mbarsur

2 komente:

Faleminderit per komentet