03 janar 2008

Vorio Epiri!!

Sot këtej na mbyti bora, dhe nesër do të dal prap në punë (nesër është e shtunëëëëë!!!).
Erdha dhe thashë, sa të rri 10' në kompiuter dhe do iki...
Pak Blendi tek Peshku dhe më pas një e-mail që më dërgoi të shikoja një lidhje në youtube, më bënë që të ngelesha në kompiuter...
Pasi ngela për vehte, nuk më bëhet vonë për ju të tjerët ;), prandaj dhe ju, sidomos ata që flasin anglisht dhe greqisht, hidhini një sy kësaj lidhjes këtu... jo për gjë, por thjesht për tifozllik, klikoni një çikë tek komentet e shqiptarëve, që grekërit i kishin klikuar deri sa i kishin anulluar...

2 komente:

  1. o sa kam qesh...me komentet e grekve...:):):)


    jane vertete nje popull per tu pas mshire!!!akoma besojne prallen qe kane tregu tash sa kohe!

    PërgjigjuFshije
  2. Edrus, jepme ndonje link(pasi s'njoh peshq as ngjala :P). Jam kurioze.

    P.s. Kthim te mbare neser:-)

    PërgjigjuFshije

Faleminderit per komentet