25 janar 2008

Ëndërra e një fund vere...

''Dobbiamo vendere casa: addio al nostro sogno''

"Na duhet të shesim shtëpinë: Lamtumirë ëndërr"

La parabola di una famiglia albanese: il mutuo da 800 euro è schizzato a 1100. Tre mesi di buco e il frigorifero vuoto

Historia e një familje shqiptare: Borxhi ndaj bankës nga 800 euro, i ka shkuar në 1100 euro në muaj. Kanë tre muaj pa paguar dhe frigoriferi është bosh.
Coppia di albanesi poveri, Pesaro Ëndërra për një jetë më të mirë në Itali, shndërrohet në një makth për këtë familje shqiptare, që që prej 2002 është vendosur në Pesaro.
Megjithëse në Shqipëri kishte shumë varfëri, nuk ishim më keq se këtu, shprehet Flora në artikull.

3 komente:

Faleminderit per komentet