01 janar 2008

"Punime në rrugë" në Shqipëri


Fillon viti i ri, dhe pas të ndënjurit dhe të ngrënave gjatë këtyre ditëve, mëndja shkon dhe tek puna...
Pashë shkrimin e N.Agos dhe s'di se si më erdhi që ta postoj këtë draft që kam lënë në "gjumë" për kaq kohë, ndoshta se po mendoja punën (nesër që në 5.30 duhet të jem jashtë), ndoshta sepse jam "nostalgjik", ndoshta sepse kaloi një vit dhe është dhe periudha e përshtatëshme për të bërë krahasimet e "Arritjeve të mëdha" me ato të dikurshmet... ndoshta sepse jemi akoma në periudhë festash dhe humorin arrijmë ta gjejmë gjithandej.... Ndoshta!!!

Tek tabela me "parashikimet" se si do të ishte kjo tabelë pas 5 vjetësh kisha vendosur një tabelë me një kompiuter... por s'të le N.Ago.... ti pret krahët :P

3 komente:

 1. hahahahahhaha!
  Kompiuterat që importon Shqipëria, dëgjova para pak minutash në lajme, janë të ndërtuar në mënyrë që të funksionojnë edhe me qirinj!
  Rroftë Demokracia!
  Rroftë Liria(!).
  Rroftë verbëria!
  Rroftë varfëria!
  Rroftë qeveria!

  PërgjigjuFshije
 2. Ore ju të dy , pa shaka tani dhe mos u tallni , është e vërtetë kjo puna e kompjuterave me qirinj ? Jo për gjë por duhet të jetë fantastike kjo zgjidhje për energjinë !


  :))))

  PërgjigjuFshije
 3. Hallin e Lirise qani ju: cilit nga ju i ka vajza mbi 1 000 000 $ ne banke? :-D

  PërgjigjuFshije

Faleminderit per komentet