14 tetor 2007

Fjalëkryq për blogjet

4 komente:

 1. Lëmsh më bëre, lëmsh! :)

  PërgjigjuFshije
 2. Edrus vellai shume bukur fjalekryqi.krijues je si perhere.

  PërgjigjuFshije
 3. N.Ago, po po të ishte fare e lehtë nuk e vija fare :P

  Eni, faleminderit!
  I bëj, sepse shikoj se më shumë se fjala 'sex', është fjala 'fjalëkryq' që sjell vizitorët nga Shqipëria në blogjet e mija... dhe shpresoj që të përmëndurit herë pas here të blogjeve të mij të preferuar në ato fjalëkryqe, të çojë ata vizitorë dhe tek blogjet që ja vlejnë të vizitohen.

  PërgjigjuFshije
 4. heyy kjo asht shum mir ,,bravooo,,nga Kosova ,,

  PërgjigjuFshije

Faleminderit per komentet