05 korrik 2007

clandestino

5 komente:

 1. Mungon ai rreshti:
  Albanese, clandestino!

  :)

  PërgjigjuFshije
 2. I shkon kaq shume temes time. Love it. Flm, SR

  PërgjigjuFshije
 3. SR, janë probleme të të gjithë atyre që janë jashtë... kujt më shpejt e kujt më vonë do ti takojë të përplaset me burokracinë dhe atëhere do ta provojë ç'do të thotë Klandestin.

  PërgjigjuFshije
 4. Manu Chao e kena ketu ne Montreal per festivalin e Jazzit ket jave...

  Muzike e lindur nga dhimbja...

  PërgjigjuFshije
 5. aa edrus, me ke gjetur shpirtin. me ka hyre keq virusi i Manu Chau-t. ishte ne NY perpara nje jave. jam e dashuruar pas tij.

  PërgjigjuFshije

Faleminderit per komentet