04 prill 2007

Arkeologu dhe pjestimi

Nje arkeolog gjeti rastesisht kete pjestim te gdhendur ne nje gur.
Por sic shihet, shiu dhe era kane vepruar pameshirshem mbi gur
dhe erozioni ka fshire disa shifra,qe gjithsesi jane te mjaftueshme
per te rindertuar te gjithe operacionin e pjestimit.
Provoni te gjeni dhe ju shifrat qe mungojne.

2 komente:

 1. 638 897 pjestuar me 749 jep 853

  ne rrjeshtin e pare
  6388-5992= 396
  zbresim 9
  3969-3745= 224
  zbresim 7
  2247-2247= 0

  PërgjigjuFshije

Faleminderit per komentet