03 janar 2007

xhelozia opo meraku??

telefonate ndermjet bashkshortesh :)

Gruaja(duke qare me te madhe):KU JE???
Burri: e dashur,si gjithmone ne kete ore jam ne zyre
gruaja(duke shtuar ulerimat):NE ZYREEEEEEEE??
===========> => =>

3 komente:

  1. nganjehere ti besh "bisht" punes,te shpeton jeten :)(dhe rasti i mesiperm e verteton me se miri:-)

    PërgjigjuFshije

Faleminderit per komentet