26 janar 2007

Rebus

Te ndihemuar nga figurat(dhe sidomos nga numri i yjeve poshte tyre),gjeni emrat e tyre ,nga germat e figurave te para,hiqni germat e te tjerave.
Germat qe mbeten,verini ne rrjesht njera pas tjetres dhe ,nese zgjidhja eshte e rregullt,do t'ju krijohet nje fraze(6,2,3)...............besoj se eshte shume e thjeshte,e vura vetem per te marre bluzen nga Blendi(qe akoma s'ka zgjidh fjalkryqin :P )

3 komente:

  1. Me leje mësues!
    Unë dua të dal pak jashtë.
    Kur të vij, mbase e kanë zgjidhur këta.

    PërgjigjuFshije
  2. si n.ago. edhe une mundohem te kopjoj nga shoku veç nuk e di nese d.x. thotë të vërtetën, hajde edrus kush është përgjigja?

    PërgjigjuFshije

Faleminderit per komentet