03 dhjetor 2007

Dedikuar shoqes A.

Filmin e ri që po qarkullon nëpër kinematë italiane akoma s'e kam parë dhe s'besoj se do të shkoj ndonjëherë në kinema apostafat për të parë filma me "qaramanë" dhe historiçka dashurish.... por kënga e kënduar nga Irene Grandi.... është e madheeeeeee.

Sono
come tu mi vuoi
ti amo
come non ho amato mai
Io sono
la sola
che possa
capire
tutto quello che c’è da capire in te.
Forse
se tu baciassi me
forse
capiresti meglio che
io sono la sola
che tu
possa amare
non lo vedi che sono a due passi
da te.
E non sai quanto bene ti ho dato
e non sai quanto amore sprecato
aspettando in
silenzio che tu
ti accorgessi di me
per capire
quello che già sai
che sono
Sono Come Tu Mi Vuoi
come tu mi vuoi.
Io
sono
la sola
che tu
possa amare
non lo vedi che sono a due passi
da te.
E non sai quanto bene ti ho dato
e non sai quanto amore sprecato
aspettando in silenzio che tu
ti accorgessi di me
per capire
quello che già sai
che sono
sono come tu mi vuoi
come tu mi vuoi
come tu mi vuoi
come tu mi vuoi!!!!


P.s: Për shoqen A: Ja shkaku i atyre muhabeteve të së djelës :P.
si filloi....dhe si mbaroi :P
P.s2: Shpresoj që Shoku A të jetë në formë dhe të bëjë përkthimin ;)

2 komente:

  1. Mos më ka zënë mua apo, thjesht më vjen vërdallë bota tani...?!

    PërgjigjuFshije

Faleminderit per komentet