25 nëntor 2007

Fjalëkryq për 'peshkatarët' e peshkut

Klikoni mbi figurë për ta parë të zmadhuar

Këtë fjalëkryq ja kushtoj çunave të "peshkut" që menjëherë u treguan të gatshëm që të më jepnin një dorë.
Jo se nuk kisha arritur që ta bëja dot (sepse e kisha punuar me dorë dhe e postova këtu), por me "marifetin e preparatit, po humbas më tepër kohë për të bërë postimin këtu se sa për të pëgatitur "fotografinë" e fjalëkryqit.
Edhe një herë faleminderit Preparatit, Dorit dhe Gentit.

1 koment:

Faleminderit per komentet