15 shtator 2007

Dallimi ndërmjet burrave dhe grave


Imagjinoni një çift...Imagjinoni që ke pritur gjithë natën partnerin/partneren, dhe e shikon që të kthehet në orët e para të mëngjesit.

Rasti i GRUAS:

JUSTIFIKIMI: I dashur, mbrëmë isha tek shoqja ime më e ngushtë....

REAGIMI: Ai i telefonon 10 shoqeve të saja më të ngushta.

REZULTATI: Asnjëra nuk e konfermon atë fakt.Rasti i BURRIT:

JUSTIFIKIMI: E dashur, mbrëmë isha tek shoku më i ngushtë...

REAGIMI: Ajo i telefonon 10 shokëve më të ngushtë të tij.

REZULTATI: 7 prej tyre e konfermojnë faktin... ndërsa 3 të tjerë thonë që sapo ka dalë nga shtëpia e tyre.
12 komente:

 1. Është e debatuar shpesh që burrat bëjnë aleancë më shpejt sesa gratë.
  Po fshije tani se e shohin gratë dhe ndryshojnë sjelle, e pastaj e hëngrëm.

  :)

  PërgjigjuFshije
 2. I tuoi occhi mi dicono che non puoi essere ver-

  so di me indifferente; io amo il tuo viso, la tua imma-

  gine, e oggi ho deciso con gioia di volerti chia-

  ramente dire tutto l'amore che per te posso pro-

  vare. Vorrei che tu sapessi quanto amo le tue co-

  lorite labbra, capaci di sollevarmi da tante ango-

  sce e vorrei affondare delicatamente nella tua fi-

  gura flessuosa, nel tuo animo e nel tuo cuore. Affinché la mia vita sia più lun-

  ga, abbi almeno la delicatezza di dirmi se

  sei già impegnata, perché in tal malaugurato caso

  non dovrei tentare di sormontare il tuo cu-

  mulo di ostacoli e sfondare quella tua barriera di ge-

  lo. Il grande desiderio che ho di incu-

  terti stima nei miei confronti non ha speranza, ma il mio cuore, per contemp-

  larti mi porta di continuo verso di te. Io vorrei passare le mie labbra sulle tue ma-

  gnifiche guance, sotto questo cielo di cui le stelle sembrano mille fia-

  mmelle, mentre le tue mani sfiorano e accarezzano le mie pal-

  pebre: questo mi sembrerebbe un momento di vita idea-

  le. Ogni volta che mi fissi coi tuoi incantevoli occhi, vorrei stup-

  endamente gettarmi ai tuoi piedi e i miei sentimenti dichia-

  rarti con tutte le mie forze; non respingermi, lasciati sco-

  prire nei tuoi lati nascosti, così che veda se sei la ragazza fantastica che mi

  pare. Voglio che tu mi faccia subito una se-

  rena e spontanea dichiarazione d'amore, e che ogni dubbio si tol-

  ga, affinché il piacere per me sia più intenso.

  kjo është letra e dashurisë që dikush ja dërgonte një vajze... me të vetmin 'cen', që nëse nuk i pranonte propozimit të tij, të lexonte vetëm rrjeshtat tek... provo e lexo vetëm rrjeshtat tek tani

  PërgjigjuFshije
 3. ...se ku dreqin e lash...
  at` fjalorin e talishtes ? He dreq po plakem!:)

  PërgjigjuFshije
 4. Kris, vetëm për ty ;), shikoje këtë përpjekjen time për të bërë të njëjtën gjë në shqip këtu:
  http://bp2.blogger.com/_vUjy5Kk7mVY/RpVDKd5KnxI/AAAAAAAAAiQ/h-qF2FBkhi0/s1600-h/letra+dykuptimshe.GIF

  PërgjigjuFshije
 5. Kris, më fal se nuk doli mirë ajo e para:
  http://edrus.blogspot.com/2007/07/letra.html

  PërgjigjuFshije
 6. Grate jane tee te gjitha te sinqerta e te ndershme...burrat jane kurvare te ndershem.
  PS :ajo letra e dashurise e tejkaluar nje shekull

  PërgjigjuFshije
 7. Nuk hoqe dore.E bere blogun lesh e li.Njesoj jane te dy palet.Eshte evjeter sa bota:gruaja-tregonte nje Kazanov me fame-edhe kur perciell burrin ne varr,(thoshte ai pra)shikon cili prej burrave ka zverkun me te trashe.Por ishalla nuk e lexojne grate kete mesazhin tim se ku do vete nga ime shoqe.Po,po i marr parasysh pasojat,se ti nuk te le rehat.do te shpikesh ndonje te pabere.

  PërgjigjuFshije
 8. Përparim, po duhet dhe t'ju bëjmë qejfin nganjëherë, se pastaj na akuzojnë për bajraktarë :)

  Zana: do ti shkul veshët ;)

  PërgjigjuFshije
 9. :) duket te të dyja !

  PërgjigjuFshije
 10. Italisht e kuptova une... Edhe shqip e kapshme ishte, po si me e zgjat aman... Nejse une po qesh njehere paraprakisht me kete ne ligua talione, pastaj kqyrim e bejme.... :D

  PërgjigjuFshije
 11. edo, sa t'kena "unitetin" ne, s'na gje gjo.

  PS heres tjeter u dashka me pyt: I sati jam qe po merr ne telefon? :P :P

  PërgjigjuFshije
 12. Ja edhe ca anekdota te tjera

  He said to me . . . I don't know why you wear a bra; you've got nothing to put in it.
  I said to him . . . You wear pants don't you?


  He said to me . .. . Why are married women heavier than single women?
  I sa id to him . . . Single women come home, see what's in the fridge and go to bed. Married women
  come home, see what's in bed and go to the fridge.

  PërgjigjuFshije

Faleminderit per komentet