19 mars 2007

Festa e babait.19 Mars,San Giuseppe,festa e babait,dhe Albana me kishte bere kartolinen te shoqeruar me mesazhin e shkruajtur prej saj.

Caro papà
Ti dico la verità
Tu sei il mio cuore
Tu sei il mio amore

Mi fai tanti regali
Mi hai fatto crescere le ali
Con tanta felicità
mio caro papà

Mi manchi quando vai via
entra in me la malinconia
Andiamo in bicicletta
...è la giornata perfetta.


Dhe sapo hyri,megjithese jashte ka filluar te beje nje cike ftohte,hapi dyer e dritare per te ajrosur dhomen dhe beri kete fotografi(per te treguar se sa tym ishte bere brenda :)

7 komente:

 1. edhe pse me vonese Gezuar festen e babait
  Albana è bellissima dentro come fuori.

  PërgjigjuFshije
 2. Gezuar festen!
  Dhe i pac me jete vajzat qe kujtohen te te festojne sic duhet e kujdesen qe te mos e harrosh veten ne mes te tymit.

  PërgjigjuFshije
 3. Faleminderit te gjitheve :)

  PërgjigjuFshije
 4. shume e bukur kjo...edhe pse me vonese qe ti e di shkakun se nuk kam qen ketu ...te uroj gezuar festen...

  PërgjigjuFshije

Faleminderit per komentet