24 mars 2007

efekti serra.


kane te drejte ambjentalistet dhe ekologjistet qe thone se temperatura e planetit eshte rritur vazhdimisht ne shekullin e fundit...........me nje cike te qeshur,mund t'a vini re tek ndryshimi i kostumeve ;) nder vite.

4 komente:

  1. mungon fotoja e Ed Ramës, apo ku di unë Alba Parietit...

    PërgjigjuFshije
  2. hahaha sa kam qesh.........mendo pak pas disa vitesh se si do dalin..........

    PërgjigjuFshije

Faleminderit per komentet