21 janar 2007

Fjalekryq

Klikoni mbi imagjine per ta pare ne formatin origjinal,dhe nese ka ndonje definicion qe ju krijon probleme,mos ngurroni te pyesni....kush e ploteson i pari do te fitoje nje .....e vendosim me vone :)

8 komente:

 1. bath bath po nje kokerr...

  PërgjigjuFshije
 2. Vertikalisht
  1-bathe
  2-ai
  3-toka
  4-brisku
  5-emiliano
  9- uk
  11- huni ?? (huna, hune .. ???)
  14- est
  16- oda
  19- ad

  horizontalisht
  1- bathe
  5- E.T.
  6-rio
  7- dom
  8- Kurbin
  10- shakull
  12- ku
  13- siie
  15- uno
  17- gas
  18- Ida ?? (Ada, Eda)
  20- Int
  21- Adamo (sipas pagezimit italisht besoj)

  Shperblim nuk dua vetem me thuaj c'ka qene Armstrong se po me vjen truri rotull

  PërgjigjuFshije
 3. eh i paskam shkruar gabim pergjigjet
  1 vertikalisht ishte brisku
  4 vertikalisht ishte edrus

  PërgjigjuFshije
 4. kur te ta them e di qe do qeshesh,sepse Armstrong s'ka qene as mbi hu,dhe as ka ngrene hune,por ka qene ne HENE :),dhe emri i vajzes isht Eda(meqe jane te pakten dy qe jane diku ketej rrotull,por ishte per njeren qe e kam me afer:)

  PërgjigjuFshije
 5. nga ku te del dhe gabimi tek peremri pyetes per rasen kundrinore,qe eshte KE(?)dhe jo KU

  PërgjigjuFshije
 6. Mua nuk me ke afer..
  Por mos harro 22...

  PërgjigjuFshije
 7. Per ty ishte vene emri Eda :P??(s'e ke idene se c'saltomortali duhen bere per te arritur qe te fusesh nje emer ne nje fjalekryq).
  Ka shume mundesi qe te shkoj ne shqiperi ne ate periudhe(dhe jo per te votuar :)) , sepse plaka me tha:po s'erdhe dhe tani per 22,me mire rri deri sa te dalesh ne pension :(.

  PërgjigjuFshije
 8. u, falemnderit, e kam printu po nuk e kam bere hala prandaj nuk dua t'i shikoj pergjigjet...

  na kenaqe

  PërgjigjuFshije

Faleminderit per komentet